Studenten

Info Support inspireert studenten!

 

Bij Info Support willen we graag mee bouwen aan de IT’er van morgen. Daarom zijn we sterk betrokken bij verschillende Hogescholen en bieden we verschillende mogelijkheden aan om samen te werken.
 

Inspirerende gastcolleges

 

Wij komen graag langs tijdens de lesuren om studenten iets bij te brengen over nieuwe en innovatieve topics. Ben je als docent op zoek naar een meerwaarde voor jouw lessenpakket of heb je als student de opdracht een interessante lezing te organiseren? Neem contact met ons op en we bekijken hoe we je kunnen helpen. Ook sessies bij ons op kantoor in Mechelen behoren tot de mogelijkheden!
 

Projectbegeleiding

 

Als student op zoek naar een leuk en relevant project? Of als docent nood aan een bedrijf dat de real world experience kan binnenbrengen bij uw projecten? Info Support heeft zowel projectmanagers als technische consultants die met plezier een groepje studenten begeleidt op hun (afstudeer)project.
 

Stages

 

Elk jaar hebben we bij Info Support verschillende studenten die stage komen lopen. We staan garant voor leuke en vooral uitdagende stageopdrachten, een leuke bedrijfscultuur en degelijke begeleiding. Een goede stage geeft bovendien uitzicht op een vaste job! Al onze opdrachten en meer informatie kan je vinden op onze carrièresite!
 

Studentenjob

 

In Juli en Augustus zoekt Info Support steeds jobstudenten. Niks beter dan iets bij te verdienen en tegelijk ook bij te leren, niet? Meer informatie voor de studentenjobs van 2017 vind je hier.