Inspiratiesessies

Info Support inspireert ook uw business!

 

In onze inspiratiesessies nemen we u mee in de wereld van IT-innovaties en bekijken we op een niet-technische manier hoe deze innovaties kunnen worden ingezet in uw organisatie. Op een paar uurtjes tijd maken we u vertrouwd met de concepten en geven we aan de hand van voorbeelden weer wat innovatie kan betekenen. De innovatiesessies gaan steeds door in een inspirerende context en worden afgesloten met een netwerkmoment.
 

Wil u een inspiratiesessie op maat van uw organisatie organiseren? Neem contact met ons op en we maken een voorstel op maat op!
 

Volgende sessies staan momenteel op de planning:
 

Conversational UI: De toepassing van chatbots
 

Kunnen chatbots effectief helpdeskmedewerkers vervangen? Hoe kunnen we dit toepassen in de realiteit en wat is de link met Machine Learning? Welke platformen zijn vandaag beschikbaar? Deze en nog andere vragen worden beantwoord in deze inspiratiesessie. Aansluiten is er een receptie voorzien.
 

Datum: 19/10/2017
Locatie: Berchem
Tijdstip: 15u-19u
 

Machine Learning: Waarzeggerij in de 21ste eeuw?
 

Op basis van Machine Learning zijn we in staat voorspellingen te doen die de business naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze sessie zorgt voor een inzicht in de technologie achter Machine Learning en laat u kennis maken met een aantal implementaties waar Info Support via Machine Learning waarde wist te creƫren voor haar klanten. We starten de sessie met een netwerkmoment en ontbijt.
 

Datum: 20/11/2017
Locatie: Gent
Tijdstip: 8u-11u (ontbijtsessie)
 

Continuous Delivery: The game is on!
 

Na een korte introductie spelen we een stukje van het ScrumBLD spel: dit spel laat u op een originele manier kennis maken met SCRUM, DevOps en Continuous Delivery en is een uitstekende manier om uw organisatie te introduceren tot deze begrippen via teambuilding, events,… Aansluitend is er een netwerkmoment met hapjes voorzien.
 

Datum: 18/12/2017
Locatie: Vilvoorde
Tijdstip: 15u-19u
 

Blockchain: Iedereen distributeur?
 

Blockchain is de hype van het jaar! Maar wat is het nu juist? En wat zijn de mogelijke toepassingen? In deze sessie geven we een antwoord op deze vragen door middel van een aantal concrete voorbeelden. Aansluitend is er een receptie voorzien.
 

Datum: 22/01/2018
Locatie: Ronse
Tijdstip: 16u-19u30